Wij verzenden met.

 

Bestelinfo:

Indien u een artikel via internet bij ons bestelt, ontvangt u automatisch een bevestigingsorder via  e-mail. Na ontvangst van uw betaling gaan wij direct over tot verzending van uw bestelling. Levertijd is drie tot vijf dagen. Indien het door u bestelde artikel niet op voorraad is, nemen wij zo spoedig mogelijk contact op om u te informeren over de levertijd.

 

Betalingsmogelijkheden:

-   via Ideal;

-   via betaalverzoek, m.n. handig voor onze Belgische en Duitse klanten.

     U ontvangt  nadat u een bestelling geplaatst heeft, via de mail een betaalverzoek.

-   via overmaking op bankrekeningnr. NL92 RABO 0108442071 t.n.v. Westernspul vof te Tinte o.v.v.   bestelnummer;

-   voor overmaking vanuit het buitenland gebruikt u het IBAN nr. NL92RABO0108442071 en Bic code RABONL2U.

 

Verzendvoorwaarden binnen Nederland:

Wij rekenen een tarief van € 5,50 voor de totale bestelling indien niet zwaarder dan 10 kg. Wij maken hierbij gebruik van PostNL.

Bij een gewicht meer dan 10 kg geldt een tarief van € 13,00, waarover wij u na uw bestelling per e-mail zullen informeren.

 

 

Verzendvoorwaarden naar België/Duitsland:

Voor het buitenland geldt een tarief van € 18,00 tot 5kg.  Indien het pakketje minder dan 2 kg weegt, is het tarief € 13,00.

Bij een gewicht meer dan 5 kg geldt een aangepast tarief, waarover wij u na uw bestelling per e-mail

zullen informeren.

 

Retourzending:

Artikelen kunnen wettelijk binnen 14 dagen geretourneerd dan wel geruild worden mits deze ongebruikt zijn.

Verzendkosten van de retournering zijn voor de koper. Wij verzoeken u de artikelen indien de waarde meer dan € 50,00 is, aangetekend te versturen. Gaarne een kopie van de factuur met vermelding van uw bankgegevens meesturen.

Als de geretourneerde artikelen in goede orde zijn ontvangen, zullen wij overgaan tot restitutie van het aankoopbedrag exclusief de verzendkosten of wel toezending van een nieuwe bestelling. Westernspul zal afhankelijk van de reden tot omruiling,  opnieuw verzendkosten in rekening brengen.